If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОлата е 1.6 боксер до 2500 оборота не отчита сондата е бош 06 на няма и 2 месеца нямам нито едно гърне може ли това да е причината благодаря ви колеги
Ако някой има идея от какво е да помага !
да , да може на мен без катализатор и средно гърне мойта ламбда същата LS - 06 умря за един месец и нещо , някъде си бях писал премеждията ама не ми се търси
това по лесно го намирам -----------> http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%EE%ED%E4%E0
благодаря колега може ли да те пимоля да ми кажеш как реши твоя проблем доката не е заминала моята сонда отчита много добре но само в обороти над 2500 защо не отчита в по ниските разбрах ако сложа резонатор дали ще се оправят нещата благодаря ти много !!!
КОлата е 1.6 боксер до 2500 оборота не отчита сондата е бош 06 на няма и 2 месеца нямам нито едно гърне може ли това да е причината благодаря ви колеги
Ако някой има идея от какво е да помага !
Ламбдата ти е ОК,но на ниски обороти имаш толкова богата смес,че не я лови теста.Не бъзикайте,където не трябва!Провери си регулатора за налягането на бензина и положението на клапата и дебитомера.От там е!!!!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ламбдата ти е ОК,но на ниски обороти имаш толкова богата смес,че не я лови теста.Не бъзикайте,където не трябва!Провери си регулатора за налягането на бензина и положението на клапата и дебитомера.От там е!!!!
да височак е значи катализатор а с гърне не ства а с тази шаиба немога ли да мина само, а как да рабера далие читав катализатора и колко го взе
катализатора 100 лв. от браво блъснато на около 5-6 г. /работа/ , гаранция няма дали е читав , гледай вътре срещу светлина трябва да се вижда ясен светъл кръг решетката да е като нова
това със шайбата е мое изобретение само заради ламбдата разрушено е вече , но най просто в изходящия край се заварява една кръгла плътна стоманена пластина на която предварително или след това се правят малки отвори с дрелка , според площа й гледаш да са около 40-50 % - толкова е съпротивлението на катализатора , можеш и да сложиш някое по-малко средно гърне - то също има съпротивление - но да отговаря по форма и размер горе долу в някои магазини има спортни катализатори които са като резонатор обаче са скъпи
и изобщо работата на двг не само на ламбдата е предвидена с определено съпротивление на изпускателния тракт
благодаря остава да пробвам и да пиша благодаря ти много за съдействието , а за другия колега за дебитомера всичко остана ло е ок и това мисля е проблема
Comment